Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Walsall test Sanou, Ameziane en Konings


14 juli 2004 - Ousmane Sanou, Taouifik Ameziane en Ties Konings proberen de komende week een contract af te dwingen bij het Engelse Walsall. De Engelse First Division club waar voormalig Arsenal speler Paul Merson manager van is, is momenteel op zoek naar versterkingen. De komende weken zullen er vele spelers op proef komen bij 'The Saddlers'.

Sanou, Ameziane en Konings hebben voor volgend seizoen nog geen profclub. De spelers hebben voor volgend seizoen een club uit het amateurvoetbal. Zo zou Sanou, voormalig speler van onder meer Willem II en Sparta, volgend seizoen gaan spelen voor hoofdklasser Kozakken Boys. De amateurclub uit Werkendam is echter niet blij dat Sanou nu op eens op proef gaat bij de Engelse club en overweegt een andere speler aan te trekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!