Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch test 1 Portugees af


22 juli 2004 - FC Den Bosch heeft de Portugese centrumspits Gisvi Issac Andrade Antunes, kortweg 'Antunes', al weer afgetest. De speler, die ook in het bezit is van een Angolees paspoort, van het tweede elftal van Sporting Lissabon kon geen grote indruk achterlaten op de technische staf van FC Den Bosch. Verdediger Luis Diogo van Beira Mar mag nog wel terugkomen.

De 22 jarige Antunes hoeft dus niet meer terug te komen in Den Bosch, de ploeg is zodoende nog altijd op zoek naar een nieuwe spits. De 24 jarige Diogo komt mogelijk terug naar Den Bosch maar moet eerst nog een aantal formaliteiten in Portugal afhandelen. Daar zal hij ook samen met zijn zaakwaarnemer beslissen of hij al dan niet terugkomt bij FC Den Bosch voor een langere proefperiode.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!