Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord test Fernandez af


24 juli 2004 - Feyenoord zal geen contract aanbieden aan Mariano Fernandez. De verdediger was de afgelopen tien dagen op proef bij de Rotterdammers en speelde ook mee in de duels tegen Armania Bielefeld en Partizan Belgrado. Fernandez werd door Feyenoord gezien als een mogelijke versterking voor de breedte. De Rotterdamse club zit krap in linksbenige centrale verdedigers.

Feyenoord is dus van mening dat de speler geen toegevoegde waarde is. De voormalig speler van onder meer Torino liet zien spijkerhard te zijn. Op zijn eerste training moesten zowel Smolarek als Buffel het veld eerder verlaten door een tackle van de Argentijn. Desondanks constateerde Feyenoord coach Ruud Gullit bij hem een gebrek aan snelheid. Geen contract dus voor de transfervrije Argentijn met een Italiaans paspoort.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!