Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag test buitenlandse spitsen


24 juli 2004 - ADO Den Haag test momenteel twee buitenlandse aanvallers. Het gaat daarbij om de Uruguayaan Claudio Ciccia en de Portugees Rui Dolores. Beide speler zijn transfervrij en zo extra interessant voor de Residentieclub. Marino Promes is door de club inmiddels afgetest, de Belgische verdediger Euvrard mag voorlopig nog wel blijven om een contract te verdienen.


Claudio Ciccia (32) speelt momenteel in de competitie van Costa Rica. Afgelopen week probeerde de speler een contract te verdienen bij het Amerikaanse DC United. De aanvaller slaagte er echter niet in een contract te bemachtigen. Rui Dolores (26) speelde het afgelopen seizoen voor Portugese Pašos Ferreira, waarmee hij het afgelopen seizoen degradeerde uit de hoogste Portugese divisie.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!