Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tim Smolders voor vier seizoenen naar RBC


27 juli 2004 - Tim Smolders is de nieuwe spits van RBC Roosendaal. De Belg tekent een contract dat hem de komende vier seizoenen aan RBC bindt. De Roosendaalse club bereikte vandaag zowel met Club Brugge als met Smolders zelf overeenstemming. Smolders zal later deze week medisch worden gekeurd. Als alles goed verloopt, is de aanvaller de vierde Belg in de RBC-selectie.

Tim Smolders is afkomstig van Club Brugge, waar de spits nog een contract had voor één jaar. De 23-jarige speler wist daar echter geen basisplaats te veroveren en wilde dan ook graag naar Roosendaal komen. Voordat Smolders in 1997 de overstap maakte naar Club Brugge, speelde de aanvaller voor Verbroedering Geel.

RBC heeft de financiële middelen om nog één versterking te halen voor de spitspositie. Smolders kan trouwens ook spelen als aanvallende middenvelder. (http://www.rbcroosendaal.nl)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!