Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kalou blijft bij Feyenoord


28 juli 2004 - Ruud Gullit wil Salomon Kalou maar al te graag bij zijn selectie houden, dat heeft de Feyenoord coach bevestigd na de oefenwedstrijd tegen SC Doesburg. Het talent uit Ivoorkust en tevens de broer van oud-Feyenoord speler Bonaventura Kalou moest zich in de voorbereiding bewijzen. Kon de speler nog niet aanhaken bij de selectie, lag een langere verhuurperiode bij Excelsior in het verschiet.


Salomon Kalou blijft dus bij Feyenoord. De speler kan komend seizoen rekenen op speelminuten. De aanvaller kan zowel worden ingezet in de punt van de aanval als wel als rechtsbuiten. Afgelopen week maakte de jonge aanvaller al indruk tegen het Duitse Armania Bielefeld waar de speler zelfs een treffer voor zijn rekening nam.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!