Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Graafschap versterkt zich met Kalezic


29 juli 2004 - Darije Kalezic speelt de komende twee jaar voor De Graafschap. De centrale verdediger komt van AGOVV Apeldoorn, waar hij van de clubleiding mocht vertrekken. De Graafschap hoeft geen transfersom te betalen. Kalezic maakt gebruik van een clausule in zijn nog doorlopende contract, waarin staat dat de 34-jarige Bosnier gratis mag vertrekken als hij zich tussentijds kan verbeteren.


De Graafschap directeur Tukker is blij met Kalezic. "Gisteren was een vervelende dag, maar vandaag schijnt gelukkig de zon weer. We denken met Kalezic een ervaren verdediger in huis te hebben gehaald."

Gert Kruys denkt met de komst van Darije Kalezic (34) zijn verdediging op orde te hebben. "Een echte prof, waarmee ik erg blij ben. Als centrale verdediger aan de linkerkant past hij prima in ons plaatje", aldus Kruys.

"Ik heb hem regelmatig gesproken en ook van veel andere jongens hoorde ik positieve geluiden. Onze keeper Rob van Dijk heeft bijvoorbeeld nog met Kalezic bij RKC gespeeld. Met FC Den Bosch heb ik hem zelf ook gezien vorig seizoen en toen bleef hij probleemloos overeind." "Het is vooral een trotse jongen, die weer op het hoogste nivo wilde spelen."

Darije Kalezic ziet zijn overgang naar De Graafschap als de kroon op het werk. "Het is een beloning voor een jaar hard werken bij AGOVV", meent de Bosnier. "RKC had ook belangstelling, maar dat lukte niet. Maar nu kan ik gelukkig toch weer terugkeren in de eredivisie. Ik speelde al in deze provincie en merkte hoe De Graafschap leeft", vertelt een enthousiaste Kalezic. "Het stadion is uniek. Het is nu al uitverkocht en de aanhang is prachtig. De uitdaging is om het dit seizoen te redden. Ik houd van dat soort uitdagingen. Dat vind ik echt super."

Bron: Omroep Gelderland
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!