Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Bert Konterman analist bij RTV Oost


2 augustus 2004 - Voormalig profvoetballer Bert Konterman gaat bij aanvang van het nieuwe voetbalseizoen bij RTV Oost aan de slag als analist en co-presentator. Hij is daarmee de opvolger van Jan van Staa, die de regionale omroep gedag moest zeggen nadat hij een functie aannam als assistent-trainer bij FC Twente.


Konterman zal bij de omroep voor Overijssel elke vrijdag een bijdrage leveren aan TV Oost Sport, waarin wordt vooruitgeblikt op het betaald voetbal in het weekeinde. Verder zal de oud-international voor Radio Oost meewerken aan live verslagen van belangrijke voetbalwedstrijden, zoals streekderby’s.

De uit Rouveen afkomstige verdediger kwam gedurende zijn loopbaan uit voor FC Zwolle, Cambuur Leeuwarden, Willem II, Feyenoord en Glasgow Rangers. Konterman speelde 470 competitiewedstrijden en werd twaalf keer geselecteerd voor het Nederlands Elftal. Het afgelopen seizoen kwam hij nog uit voor Vitesse, maar na afloop daarvan besloot hij een punt te zetten achter zijn carričre als voetballer.
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!