Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse heeft vraagprijs voor Mbamba verlaagd


7 augustus 2004 - Emile Mbamba moet vertrekken bij Vitesse. Dat is de conclusie die getrokken kan worden nu Vitesse de vraagprijs voor Mbamba heeft verlaagd. De 21-jarige Kameroense aanvaller, die op dit moment herstelt van het malariavirus, is overbodig geworden door de komst van Igor Gluscevic.


Emile Mbamba staat nog steeds in de belangstelling van het Franse FC Metz. De Franse club heeft eerder al een onderhoud gehad met Mbamba over een transfer, maar lijkt de onderhandelingen op een lager pitje te hebben gezet vanwege de plotselinge ziekte van de jeugdinternational van Kameroen. Emile Mbamba zal aanstaande maandag de training hervatten om zijn conditieachterstand weer op te bouwen. Zijn definitieve herstel zal nog enige weken op zich laten wachten.

bron: www.vitesse.orgVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!