Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax legt Wesley Sneijder boete op


9 augustus 2004 - Wesley Sneijder heeft van Ajax een boete opgelegd gekregen. Dit naar aanleiding van zijn gedrag bij het verloren duel om de Johan Cruijff Schaal teegen Utrecht. Sneijder bracht als invaller Ajax gisteren op voorsprong en wees met een vingertje naar de bank met daarbij ook nog eens de woorden 'fuck you'. Ajax verloor uiteindelijk met 4-2 van FC Utrecht.

Ajax vond het gedrag van Wesley Sneijder ontoelaatbaar. In een gesprek vandaag tussen Sneijder en Ajax coach Ronald Koeman werd medegedeeld dat de middenvelder een boete zal krijgen. Het is onbekend hoe hoog deze boete zal zijn. Overigens heeft Sneijder zijn excuses aangeboden aan Koeman in ditzelfde gesprek.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!