Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Den Ouden kiest voor ADO Den Haag


10 augustus 2004 - Het nieuws zat er al enkele dagen aan te komen maar is nu dan ook officieel. Geert den Ouden heeft gekozen voor ADO Den Haag, ook De Graafschap had serieuze interesse in de aanvaller. De afgelopen twee seizoenen speelde Den Ouden in de Zweedse competitie voor Djurgårdens IF, waarmee hij vorig seizoen zelfs kampioen werd.


Gisteravond bereikten Den Ouden en ADO Den Haag een mondeling akkoord met elkaar over een tweejarig contract met een optie voor nog eens een seizoen. Afgelopen weekend was daar al een akkoord tussen ADO Den Haag en Djurgårdens IF over de transfersom. Wel moet Den Ouden morgen nog medisch gekeurd worden

Den Ouden: "De toekomstplannen van de club gaven de doorslag in mijn keuze voor ADO Den Haag. Met het voorgenomen nieuwe stadion gaat de club een mooie tijd tegemoet. Daarnaast spreekt de Haagse mentaliteit, die je onder andere terugziet in de onvoorwaardelijke steun van het thuispubliek, mij erg aan."

Den Ouden speelde in Zweden 22 competitieduels waarin hij 13 keer tot scoren kwam. De aanvaller kwam vorig seizoen in Stockholm bij Djurgårdens IF binnen als opvolger van Johan Elmander die terugkeerde naar Feyenoord. Den Ouden scoorde toen negen keer in tien duels. Dit seizoen, de Zweedse competitie is al 14 duels onder weg, scoorde Den Ouden 4 maal in 12 duels.

De 28 jarige aanvaller speelde in Nederland eerder voor Excelsior (94 wedstrijden/33goals) en RBC Roosendaal (62 duels/29 goals). Den Ouden had in Zweden nog een contract voor 1 seizoen.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!