Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente hoopt nog op Grujic en Delorge


10 augustus 2004 - Rini Coolen geeft vandaag in De Telegraaf aan dat er een kans bestaat dat Spira Grujic alsnog terugkeert bij FC Twente. De Servische mandekker voelde zich aan het eind van vorig seizoen respectloos behandeld en wenste niet verder te praten over een eventuele contractverlenging. Coolen: "Er bestaat een kleine kans kans dat Spira terugkeert bij ons, maar dan moet hij wel aan onze financiŽle voorwaarden voldoen".

Coolen geeft verder aan dat Twente nog niet is uitgeshopt: "Ik weet dat Johan Plageman zijn best doet een man centraal achterin en een rechterspits aan te trekken. Voor die laatste positie hebben we Laurent Delorge van het Belgische Lierse op het oog. Hij is net hersteld van een blessure. Daarnaast wil ik graag een linksbenige speler achter Jeroen Heubach hebben. Jeroen Heubach valt namelijk bij de start tegen Ajax weg door een schorsing. Maar goed, er is weinig geld, dus is het afwachten wat eruit rolt." (www.fctwene.net)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!