Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NAC en Genk bijna rond over Engelaar


11 augustus 2004 - Orlando Engelaar lijkt dan toch NAC Breda te gaan verlaten. NAC en het Belgische Genk zijn dichter bij elkaar gekomen wat betreft de transfersom. ,,Ik verwacht dat het morgen (vandaag, red.) wordt afgerond'', aldus directeur Theo Mommers van de Bredase club in het Algemeen Dagblad. ,,We zijn dichtbij een overeenkomst.''


Engelaar is het inmiddels al eens geworden over een 4-jarig contract bij KRC Genk. Eerder deze zomer verloor NAC ook al Gábor Babos (Feyenoord) en Csaba Fehér (PSV), daarnaast keerde een aantal huurlingen niet meer terug. NAC versterkte zich tot dusver met Yuri Cornelisse (RKC), Mike Zonneveld (NEC), David Mendes da Silva (Sparta) en de gehuurde doelman Davy Schollen (KRC Genk).

NAC wil zich nog verder versterken. In ieder geval zal daar nog een aanvaller bijkomen. Er vonden gesprekken plaats met Rick Hoogendorp, de aanvaller had echter te hoge eisen. De komst van een andere spits lijkt niet uitgesloten. Daarnaast hoopt NAC ook nog op de komst van Boukhari die nu aan het wegkwijnen is in het tweede elftal van Ajax.
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!