Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Verlies met perspectief voor PSV


11 augustus 2004 - PSV heeft vandaag met 3-2 verloren in ServiŽ tegen Rode Ster Belgrado. Een aardige uitgangspositie met nog een thuiswedstrijd over twee weken te gaan. Het had allemaal nog veel mooier kunnen zijn. De Eindhovense formatie van Guus Hiddink stond namelijk al binnen tien minuten op voorsprong door een doelpunt van Ji-Sung Park.


PSV verdedigde fel, dit gepaard met de nodige vrije trappen tegen. Wonder boven wonder vielen er echter geen gele kaarten. Helaas kwam Rode Ster al weer snel op gelijke hoogte. Binnen het half uur was het Milan Dudic die uit een vrije trap van Lukovic binnenkopte en zo voor de gelijkmaker tekende. De Braziliaanse doelman van PSV, Gomes, ging niet helemaal vrij uit. De doelman twijfelde met uitkomen waardoor hij uiteindelijk helemaal kansloos was op de kopbal.Voor rust kwam Rode Ster Belgrado zelfs nog op voorsprong in het kolkende stadion. PSV doelman Gomes was zijn muur nog aan het neerzetten toen Jankovic hem met een vrije trap van net buiten de zestien verbouwereerd achterliet. PSV dus met een achterstand de rust in. Er moest dus iets gebeuren. In de rust wisselde Guus Hiddink dan ook Bogelund voor de licht geblesseerde Philip Cocu die nu dus het verschil moest gaan maken.In de tweede helft ging het echter allemaal anders dan verwacht. Pantelic kon binnen het uur spelen compleet vrij inkoppen. Niemand die de speler maar ook in de gaten hield. Rode Ster op een 3-1 voorsprong, de kansen voor PSV op Champions League leken zo goed als verkeken. Totdat zeven minuten later de Amerikaan Beasley goed doorzette en de bal uiteindelijk bij John de Jong belandde. De Jong scoorde de belangrijke aansluitingstreffer.Bij 3-2 bleef het ook in Belgrado. Twee dure Ďuitdoelpuntení dus voor PSV, desondanks moet men in Eindhoven nog wel winnen. Komende zaterdag wacht echter eerst nog in Roosendaal RBC, de eerste competitiewedstrijd van dit seizoen.Rode Ster Belgrado: Disljenkovic, Bisevac, Dudic, Miladinovic, Lukovic, Basta, Jankovic (Stojanovic/90), Stancic, Perovic (Tintor/89), Pantelic, (Krivokapic/ 77), ZigicPSV: Gomes, Bogelund (Cocu/46), Alex, Bouma, Lee, Van Bommel ,Ooijer, De Jong, Park, Vennegoor of Hesselink, BeasleyVoeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!