Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Colin zo goed als zeker naar Everton


12 augustus 2004 - Jurgen Colin speelt komend seizoen zo goed als zeker voor Everton. De 23 jarige verdediger zal een ploeggenoot worden van onder meer de Deen Gravesen en de Engelse wonderboy Wayne Rooney. De club uit de Premiership zal Colin voor 1 seizoen huren van PSV. Het is onbekend of Everton een optie tot koop heeft of Colin, al is dit wel zeer gebruikelijk in Engeland.


Een vertrek van Colin leek er al aan te zitten komen. Ramzi en Colin werden namelijk beide niet opgenomen in de selectie voor het Champions League voorronde duel tegen Rode Ster Belgrado. Ramzi is inmiddels beland bij AZ, Colin lijkt nu een nog mooiere transfer te krijgen naar Everton.

Everton manager Moyes heeft aangegeven nog niet klaar te zijn met versterkingen. Voor zondag, wanneer het eerste Premiership duel tegen Arsenal op het programma staat, wil de manager nog een speler binnenhalen. Morgen zal Everton eerst nog de transfer van Colin helemaal moeten afronden, waardoor een debuut van de speler tegen Arsenal zondag mogelijk is.

Colin werd door PSV al vaker verhuurd. Zo waren er verhuurdperiodes aan het Belgische KRC Genk (2001/2002) en aan NAC Breda (2002/2003). Afgelopen seizoen keerde Colin terug en speelde de verdediger 20 duels waarin hij 1 keer scoorde. Colin is inzetbaar als rechtsback en als centrale verdediger.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!