Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koeman haalt Boukhari weer bij selectie


13 augustus 2004 - Nourdin Boukhari behoort voorlopig weer tot de A-selectie van Ajax. Coach Ronald Koeman heeft de linksbuiten weer bij de selectie gehaald, al lijkt het van tijdelijke aard. Mitea is geblesseerd, Soetaers geschorst en Sikora is in Amsterdam compleet uit beeld. Boukhari trainde gisteren voor het eerst mee en zou komende zondag zo maar kunnen spelen met Ajax tegen FC Twente.

Boukhari staat in de belangstelling van zowel NAC als SC Heerenveen. Beide clubs zouden de speler graag willen huren van Ajax. Nu Engelaar mogelijk NAC verlaat voor een transfersom van meer dan 1 miljoen euro, zou dat de Bredase club kunnen bewegen om Boukhari te kopen. Eerst zal Boukhari waarschijnlijk zondag eerst nog spelen met Ajax tegen FC Twente.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!