Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Manchester City denkt aan Ronald Waterreus


18 augustus 2004 - Ronald Waterreus krijgt dan mogelijk toch nog een droomtransfer. Volgens de Engelse krant The Guadrian als wel het Brabants Dagblad staat de 33 jarige keeper in de belangstelling van Manchester City. De Premiership club is op zoek naar een vervanger vaoor Geert de Vlieger die de rest van het seizoen is uitgeschakeld vanwege een zware knieblessure. Waterreus zou dan samen met David James moeten gaan uitmaken wie de eerste doelman zal worden.

Manchester City ziet in Waterreus de nummer 1 kandidaat om hun keepersproblemen op te lossen. Waterreus zou in Engeland een 1-jarig contract kunnen tekenen, daarna zou de doelman zijn loopbaan kunnen afsluiten in de Verenigde Staten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!