Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV test drietal jonge spelers


18 augustus 2004 - PSV heeft momenteel drie jonge spelers op proef. Het gaat om de Zuid-Koreanen Ji-Nam Lee (verdediger) en Sang-Hyun Ahn (middenvelder) en de Argentijn Federico Matías León (verdediger) trainen. De beide Koreanen waren afgelopen weekend nog actief op het jeugdtoernooi van PSV, de Ottencup. Met FC Seoul eindigde de twee spelers op een vierde plaats.


Naast de twee Koreanen die natuurlijk ook commercieel interessant zijn voor PSV, heeft men ook nog een Argentijnse verdediger op proef. Federico Matías León komt over van Boca Juniors die afgelopen zomer een tweetal toernooien (Terborg en Eurovoetbal) in Nederland speelde. Van deze ploeg werden al twee spelers door Ajax gecontracteerd.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!