Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Den Bosch breekt contract Biekman open


18 augustus 2004 - FC Den Bosch heeft het contract met Brayton Biekman opengebroken en verlengd. De 25 jarige aanvaller had in Den Bosch nog een contract tot volgend jaar zomer. Nu staat de aanvaller nog zeker tot de zomer van 2006 onder contract. Mocht de speler in zijn laatste contractjaar een bepaald aantal wedstrijden spelen, dan zal zijn contract automatisch met nog een seizoen worden verlengd.


De aanvaller werd vorig jaar zomer (2003) door FC Den Bosch van de amateur van SHO overgenomen. In zijn eerste seizoen als prof kwam de speler uit in 27 duels in de Gouden Gids Divisie waarin hij tweemaal scoorde. Biekman kwam over het algemeen als invaller in het veld voor de linkerflank.

De nieuwe FC Den Bosch coach, Henk Wisman, heeft echter een hele andere rol voor ogen voor Biekman. De aanvaller opereert nu in de punt van de aanval. Vooral zijn snelheid op de eerste meters wordt door de technische staf van FC Den Bosch geroemd.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!