Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Utrecht houdt Bosschaart aan contract


20 juni 2003 - Feyenoord heeft via de eigen website laten weten niet langer interesse te hebben in Pascal Bosschaart van FC Utrecht. De Rotterdammers zien in Bosschaart hun ideale linksback maar Utrecht verlangt een transfersom van ruim 4 miljoen euro.


Feyenoord heeft al jaren een probleem op de linksbackpositie. Vele spelers voldeden niet of waren te vaak geblesseerd. Bosschaart speelde altijd in de Feyenoord jeugd en woont nog steeds dicht bij De Kuip. Het blijft voor Bosschaart een droom om ooit in het Feyenoord shirt in De Kuip te voetballen. FC Utrecht werkt dus niet mee, aan de ene kant begrijpelijk aangezien er al een groot aantal spelers de club verlaten. Aan de andere kant kan Utrecht elke euro goed gebruiken.

Technisch directeur Rob Baan op Feyenoord.nl: 'We waren zeker ge´nteresseerd, maar FC Utrecht houdt Bosschaart aan zijn contract en aan de daarbij behorende vergoedingssom. Die is dermate hoog dat we ons inmiddels richten op alternatieven.'

Feyenoord zou volgens de berichten meer zien in een ruildeal en zou onder meer Bombarda, Loovens, Elmander en Gyan hebben aangeboden voor Bosschaart. FC Utrecht zou hier twee spelers uit mogen kiezen.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!