Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC pakt opnieuw volle winst


21 augustus 2004 - ADO Den Haag moet dit seizoen voorlopig blijven wachten op haar eerste punten in de Holland Casino Eredivisie. Ook vandaag wist de ploeg van Frans Adelaar niet te winnen of zelfs maar een punt te pakken. ADO Den Haag ging in eigen huis met 2-1 ten onder tegen NEC, na lange tijd met 1-0 voor gestaan te hebben. Vorige week verloor men al met 1-0 van een directe degradatiekandidaat, FC Den Bosch.


Rik Platvoet opende na 37 minuten de score in Den Haag, dit was daarmee gelijk de ruststand. Lange tijd leek er geen vuiltje aan de lucht voor ADO Den Haag totdat NEC meer druk ging zetten op de ploeg van Adelaar. 11 minuten voor tijd moest Den Haag zwichten voor deze druk, Romano Denneboom scoorde de gelijkmaker. In de laatste minuut scoorde een andere nieuweling, Said Boutahar, de 2-1 voor NEC.

In Waalwijk kwam RKC Waalwijk in tegenstelling tot afgelopen week in en tegen Groningen wel tot scoren. Tegen FC Twente scoorde de jonge Belg Martens voor de enige treffer, dit op aangeven van zijn landgenoot Janssen. 1-0 voor RKC dus.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!