Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ibrahimovic laat voeten spreken


22 augustus 2004 - Van der Vaart sprak openlijk zijn bedenkingen uit over de gedragingen van Zlatan Ibrahimovic bij de oefeninterland Zweden - Nederland. Het moraal van de Ajax selectie zou wel eens een fikse deuk kunnen krijgen. Ajax won vandaag echter overtuigend van NAC Breda met 6-2. Zlatan Ibrahimovic scoorde vandaag twee maal voor de Amsterdammers.


NAC pakte vandaag opnieuw geniepig de voorsprong. Yuri Cornelisse opende na elf minuten de score op aangeven van Diba. Afgelopen jaar maakte NAC ook al grote indruk in de Amsterdam ArenA. Dit jaar was NAC erg verzwakt maar toch kwam het dus op voorsprong.

Ajax stelde echter snel orde op zaken. Enkele minuten na het eerste doelpunt was er namelijk al de gelijkmaker van Zlatan Ibrahimovic. Nog voor rust kwam Ajax op voorsprong, Zonnveld tikte een voorzet van De Mul onder druk van Ibrahimovic achter zijn eigen doelman. Ajax was in de eerste helft sterker maar moest waken voor de counteraanvallen van NAC.

In de tweede helft had Ajax geen enkele moeite meer met NAC. Heitinga ('51), Sneijder ('70) en Ibrahimovic ('76) lieten Ajax uitlopen na een comfortabele 5-1 voorsprong. Acht minuten voor tijd deed Slot nog iets terug voor NAC maar uiteindelijk was het Maxwell die de 6-2 eindstand op het bord zette. Ook Ajax wint dus evenals Feyenoord en PSV haar eerste twee duels.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!