Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Cvetkov ziet niets in Molde


23 augustus 2004 - Ivan Cvetkov heeft een aanbieding van het Noorse Molde afgeslagen. De voormalig speler van Veendam, Heerenveen en Zwolle had in Noorwegen een korte stage afgewerkt. De aanvaller traint voorlopig mee met BV Veendam om zijn conditie op peil te houden. Trainer Jan Korte wil hem graag aan zijn selectie toevoegen, maar heeft op dit moment niet de financiŽle mogelijkheden.

Cvetkov moest bij FC Zwolle vertrekken nadat de club was gedegeradeerd en spelers moest afstoten. Eerder was Cvetkov, die al twee seizoenen op huurbasis uitkwam voor Veendam, op proef bij Al-Saab. Deze club, afkomstig uit het oliestaatje Dubai, was afgelopen maand op trainingskamp in het Gelderse Winterswijk. Al-Saab wordt getraind door de Nederlander Jan Versleijen. Cvetkov beeindigde zijn proefperiode echter voortijdig. De Bulgaar kwam bij nader inzien tot de conslusie geen trek te hebben in een voetbalavontuur in het Midden-Oosten. (www.fczwolle.org)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!