Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC: Cristiano tekent bij of moet vertrekken


23 augustus 2004 - Roda JC hoopt dat haar topscorer Cristiano binnen enkele dagen zijn handtekening zet onder een vernieuwd contract. De Braziliaanse aanvaller heeft in Kerkrade een aflopend contract, wel heeft Roda JC een optie om zijn contract te verlengen. Deze optie is volgens de Limburgse club echter te duur, waardoor Cristiano genoegen zal moeten nemen met een minder contract. Zo niet, dan moet de speler vertrekken.

Cristiano kwam twee jaar geleden transfervrij over van NAC Breda naar Roda JC, de speler had evenals zijn landgenoot Sergio een aflopend contract in Breda. Nu bestaat er dus de mogelijkheid dat Cristiano opnieuw transfervrij vertrekt, al lijkt Roda JC dit te vermijden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!