Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

ADO Den Haag hoopt op Australische back


23 augustus 2004 - ADO Den Haag hoopt zich binnen enkele dagen te versterken met Jamie Coyne. De Australische verdediger is al enkele dagen op proef bij de Residentieclub. Daarnaast zijn ook vanaf vandaag de Finse aanvaller Antii Sumiala en de Engelsman Chris Bart-Willliams op proef bij de ploeg van coach Frans Adelaar.


Sumiala zal voor de meeste bezoekers onder ons nog wel een bekende naam zijn. Tussen 1995 en 1999 speelde de Finse aanvaller in Nederland voor clubs als Emmen, NEC en FC Twente. Momenteel speelt de 30 jarige aanvaller voor het Turkse Sebatspor.

Daarnaast komt ook 30 jarige middenvelder Chris Bart-Williams op proef bij ADO Den Haag. De Engelse middenvelder, geboren in SierraLeone, kwam afgelopen seizoen uit voor Ipswich Town. Eerder kwam de speler uit voor Nottingham Forest en Charlton Athletic.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!