Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Mbamba praat met Maccabi tel Aviv'


25 augustus 2004 - Emile Mbamba zet zijn loopbaan mogelijk voort in Israel. Volgens de Vitesse supportersvereniging, www.vitesse.org, heeft de Isrealische topclub Maccabi tel Aviv zich gemeld voor de aanvaller. De 22 jarige spits uit Kameroen is bij Vitesse overbodig geworden door de komst van Igor Gluscevic en mag zodoende vertrekken. Ook het Franse Metz heeft belangstelling voor de aanvaller.


Maccabi tel Aviv kan kwalificatie van de Champions League nauwelijks meer ontgaan. De ploeg won de eerste wedstrijd tegen PAOK reglementair met 3-0 van PAOK Saloniki. Voor de aanvaller ligt er daarom ook een meerjarig contract klaar. Bij Vitesse staat de speler nog onder contract tot de zomer van 2006.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!