Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Loting CL: Ajax krijgt het zwaar, kansen voor PSV


26 augustus 2004 - De Champions League loting is verricht. Ajax blijkt het van de Nederlandse clubs het zwaarst te hebben getroffen. De Amsterdammers ontmoeten namelijk Bayern Munchen en Juventus in hun poule. Daarnaast is ook Maccabi tel Aviv bij Ajax ingedeeld, een ploeg die natuurlijk een stuk minder tot de verbeelding spreekt. PSV ontmoet Arsenal, Panathinaikos en Rosenborg.


De Champions League staat weer op het punt van beginnen. Zoals gezegd treft Ajax het niet met zowel Bayern Munchen als Juventus in de poule. Het had allemaal een stuk gunstiger gekund. In Amsterdam heeft men nog altijd de ambitie om ver te komen in de Champions League en daarvoor moeten ook deze clubs worden uitgeschakeld. Maccabi tel Aviv lijkt de zwakste broeder in Poule B. Het is nog onbekend of de club haar wedstrijden in Tel Aviv zal spelen.

PSV ontmoet in Poule E de Engelse topclub Arsenal, Dennis Bergkamp kan met de auto afreizen naar Eindhoven. De overige twee teams: Panathinaikos en Rosenborg, zijn echter te doen. Beide ploegen hebben hun uitschieters maar zijn kwalitatief zeker niet beter als PSV. Er liggen dus kansen voor de Eindhovense ploeg.

Ajax zal het in de komende Champions League editie moeilijk krijgen, maar ook Juventus en Bayern Munchen zijn niet meer de topclubs van weleer. PSV zal samen met Panathinaikos en Rosenborg gaan strijden om de tweede plaats achter Arsenal, de Eindhovense ploeg lijkt kwaliteit beter als de overige twee teams.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!