Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse en Feyenoord delen punten


29 augustus 2004 - Vitesse en Feyenoord wonnen beide de eerste twee wedstrijden van het nieuwe seizoen. Vandaag stonden beide ploegen tegenover elkaar in de Gelredome. Feyenoord won al jaren niet in Arnhem en dat was ook vandaag het geval. De ploeg van Ruud Gullit bleef in Gelderland steken op een 1-1 gelijkspel.


Het liep bij Feyenoord niet zoals in de eerste twee wedstrijden. Gullit moest dan ook na twintig minuten tactisch ingrijpen en bracht Smolarek in de ploeg voor middenvelder Hossam Ghaly. Vijf minuten later kwam Feyenoord op voorsprong. Een corner van Ono werd binnengekopt door Saidi. 1-0 voor Feyenoord dus.

De Rotterdammers gingen op zoek naar een tweede treffer, die bleef uit. Wel waren er in de eerste helft aan Vitesse kant gele kaarten voor Vreven, Frankel, Dingsdag en Janssen. Een tweede gele, dus rode kaart, zou er dus in kunnen zitten in de tweede helft. Vitesse kreeg in de eerste helft nog een goede kans op de gelijkmaker. Richard Knopper trof met een afstandsschot echter de paal.

In de tweede helft zakte Feyenoord nog verder weg. De ploeg kwam niet in haar normale spel. Scheidsrechter Temmink floot bovendien erg faak voor een overtreding waardoor het tempo in het duel laag bleef. Het nemen van een vrije trap of corner duurde al snel 40, 50 seconden.

Uiteindelijk was het dan ook nog Dingsdag die voor Vitesse gelijkmaakte. De verdediger verlengde na 83 minuten een vrije trap van Richard Knopper met het hoofd. In de slotminuten mocht Buffel nog aantreden in het Feyenoord elftal. De speler waarvoor scouts van Anderlecht, Marseille en Gladbach op de tribune zaten, zat opnieuw op de bank ten koste van Salomon Kalou. Feyenoord en Vitesse lijden dus voor het eerst deze competitie puntverlies. Vitesse - Feyenoord 1-1.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!