Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Olympisch kampioen voor Ajax


30 augustus 2004 - Ajax heeft zich nog voor het verstrijken van de internationale transfermarkt weten te versterken met een Olympisch kampioen. De Argentijnse rechtsbuiten Mauro Damian Rosales heeft een 4-jarig contract in Amsterdam getekend. De selectie aanvullen met een rechtsbuiten was deze zomer de enige wens van Ajax coach Ronald Koeman, aangezien er verder geen basiskrachten de club verlieten. Daar is Ajax nu dus ingeslaagd.


Naast het akkoord met Rosales, heeft Ajax overeenstemming bereikt met Newell's Old Boys. De Amsterdamse club meldt nog wel dat er nog enkele formaliteiten moeten worden afgerond, maar dat dit waarschijnlijk geen problemen zal opleveren.

Rosales speelde de afgelopen week met zijn land op de Olympische Spelen. De 23 jarige Argentijn speelde alle zes duels waarin hij 1 maal scoorde. Argentinie was dit toernooi oppermachtig. Rosales speelde ook de finale die door een doelpunt van de door PSV begeerde Carlos Tevez (Boca Juniors) werd beslist ten koste van Paraguay (1-0). Door Ajax coach Ronald Koeman werd Rosales al eens beschreven als een 'een Javier Saviola aan de rechterkant'.

Ajax-coach Ronald Koeman op de website van de Amsterdamse club: “We zijn blij dat we de rechtsbuiten hebben gevonden die we zochten. Rosales is een volwaardig Argentijnse international die net goud heeft gewonnen op de Olympische Spelen van Athene.” Ajax zou ruim vijf miljoen euro betalen voor de Argentijns international.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!