Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hamburg denkt serieus aan Boulahrouz


30 augustus 2004 - De geruchten waren er al, nu komt ook de bevestiging uit Duitsland. HSV Hamburg denkt aan Khalid Boulahrouz. De Bundesligaclub is nog altijd op zoek naar een vervanger van de naar Fiorentina vertrokken Tsjechisch international Tomas Ujfalusi. Eerder probeerde de club tevergeefs Fabricio Coloccini (Atletico Madrid)en David Rozenahl (Club Brugge) te contracteren, nu denkt men dus aan Boulahrouz.


De loopbaan van Khalid Boulahrouz lijkt in een stroomversnelling te raken. Opgeroepen worden voor het Nederlands Elftal door de nieuwe bondscoach Marco van Basten en nu op de nominatie om naar de Bundesliga te vertrekken. Naast Boulahrouz is ook de Braziliaan Chris (Eintracht Frankfurt) bij HSV een gegadigde.

RKC Waalwijk lijkt te hopen op een lucratieve transfer. De begroting van de Waalwijkse club kwam met moeite door de licentiecommissie. De club kreeg van diezelfde commissie ook nog eens een berisping aangezien RKC de verwachte sponsorinkomsten niet goed had verantwoord. Een transfer van parel Boulahrouz zou goed uitkomen, als vervanger heeft men de transfervrije Regillio Vrede op het oog.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!