Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook Jeffrey van As ziet niets in Bregenz


31 augustus 2004 - Ook Jeffrey van As ziet af van een overgang naar het Oostenrijkse Casino Bregenz. De nummer laatst van de Oostenrijkse Bundesliga is op zoek naar een centrale verdediger. Na eerder tevergeefs Melchior Schoenmakers te benaderen, probeerde men het afgelopen week bij de 32 jarige Van As. Ook deze transfervrij verdediger ziet niets in een Oostenrijks avontuur.

Van As zit sinds deze zomer zonder club nadat zijn contract bij ADO Den Haag niet werd verlengd. De voormalig speler van NAC Breda stond eerder in de belangstelling van De Graafschap, waar hij enige tijd meetrainde. Ook dit liep op niets uit. Bij Bregenz staat al onze landgenoot Stefan Jansen onder contract.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!