Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Transfer Anthony Lurling ketst toch nog af


1 september 2004 - Anthony Lurling vertrekt dan toch niet naar Vitesse. Gisteren meldde Feyenoord nog vlak voor het verstrijken van de transfertermijn dat Lurling voor 1 seizoen zou worden gehuurd aan Vitesse. De Arnhemse club bleek bij nader inzien niet te beschikken over de financiele middelen om de speler te huren. Vitesse had daarnaast een optie tot koop op de aanvaller.

De speler komt in de plannen van Feyenoord coach Ruud Gullit niet voor en is zodoende overbodig in Rotterdam. Op veel speelminuten hoeft de voormalig speler van FC Den Bosch en SC Heerenveen dan ook niet te rekenen. Vandaag trainde de speler echter wel weer mee met de selectie van Feyenoord, mede doordat hij sinds gisteren weer helemaal hersteld is van een knieblessure.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!