Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Transfer Trabelsi afgeketst'


1 september 2004 - De transfer van Hatem Trabelsi van Ajax naar Arsenal lijkt dan toch te zijn afgeketst. Gisteravond laat werd bekend dat de Tunesische verdediger toch naar Arsenal zou vertrekken, Ajax zou nu echter op korte termijn met een verklaring komen dat de transfer is afgeketst. Tot dusver had Ajax overigens nog geen melding gedaan over het al dan niet doorgaan van de transfer.


Ajax blijft dus zitten met het 'probleem' Trabelsi. Aan spelen zal de speler waarschijnlijk niet meer toekomen, daarvoor is er te veel gebeurd. Er moet echter nog wel een oplossing worden gevonden. Het is ook voor Ajax zonde en dure kracht als Trabelsi nog langer op de tribune te houden.

De nieuwe aanwinsten van Ajax, de Argentijnse rechtsbuiten Mauro Rosales en de Braziliaanse linkerverdediger Luis Filipe Kasmirski zijn inmiddles speelgerechtigd voor zowel de Champions League als de Holland Casino Eredivisie.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!