Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van der Vaart over Zlatan Ibrahimovic


4 september 2004 - Rafael van der Vaart bevestigt in De Gelderlander vandaag zijn moeizame relatie met de inmiddels vertrokken Zlatan Ibrahimovic. De relatie tussen de twee Ajax spelers was verre van ideaal te noemen.

Over de relatie tussen Van der Vaart en Ibrahimovic: "Onze karakters botsten. Als hij wat zei, zei ik wat terug. De meeste anderen hielden hun mond. Dat kan ik niet. Ajax heeft een jonge groep, ik kon niet verwachten dat anderen ook opstonden en zeiden: 'Zlatan, wat ben je aan het doen?' De één was het met hem eens, de ander met mij. Sommigen bemoeien zich helemaal nergens mee. Maar ik ben aanvoerder en ik heb een mening. Die houd ik niet voor me. Ik ben geen schijnheilige."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!