Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vrede kreeg wel aanbieding van RKC


7 september 2004 - De soap rond Regillio Vrede en RKC Waalwijk gaat door. De verdediger kwam vorige week met het nieuws dat hij een aanbieding van de Brabantse club heeft afgeslagen. Vandaag meldde RKC middels technisch directeur Marcel Brands in het Brabants Dagblad dat er nooit sprake is geweest van een aanbieding. Vrede heeft dat nu weer op zijn eigen website ontkent en stelde dat RKC een bedrag heeft genoemd.


'Er is door RKC een bedrag genoemd. Deze aanbieding heb ik afgeslagen. We lagen te ver uit elkaar.' Aldus Vrede op zijn eigen website, www.regilliovrede.nl. De verdediger heeft zodoende nog altijd geen club en houdt sinds donderdag na het afslaan van de aanbieding van RKC zijn conditie weer zelf op peil.

Veel centrale verdediger zitten momenteel zonder club en dat is opvallend. Melchior Schoenmakers, Jeffrey van As, Humprey Rudge en Regillio Vrede hebben allen nog geen nieuwe werkgever gevonden. Dat was eigenlijk lange tijd ondenkbaar. Er mag dan ook worden verwacht dat de spelers op korte termijn toch wel weer onderdak zullen vinden hetzij in Nederland of in een buitenlandse competitie.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!