Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Elkhattabi speelt niet voor AZ tegen PAOK


8 september 2004 - Ali Elkhattabi speelt volgende week niet mee met AZ tegen PAOK Saloniki, zo laat de aavnaller optekenen in Voetbal International. De Marrokaanse aanvaller heeft vliegangst, een reden waarvoor Feyenoord enkele seizoenen geleden hem niet contracteerde, en met de auto naar Griekenland rijden lijkt een tijdrovende kwestie. Elkhattabi moet dus hopen dat er voor hem nog kansen zijn om in de return in Alkmaar te schitteren.


Elkhattabi over de return: "Ik hoop dat ik dan de kans krijg het af te maken". Er is dus nog gedacht om Elkhattabi met de auto naar Thessaloniki te brengen maar dat lijkt geen optie. "Dat blijkt een lastig verhaal, vooral omdat we drie dagen later tegen Roda JC spelen" Aldus de aanvaller in Voetbal International.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!