Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Hoogdalem hoeft nog niet te stoppen


8 september 2004 - Marco van Hoogdalem hoeft nog geen afscheid te nemen van het profvoetbal. Lange tijd leek de speler zijn laatste wedstrijd te hebben gespeeld in het shirt van Roda JC waar hij vorig seizoen op huurbasis speelde van Schalke '04, zo erg lijkt het nog niet. Duitse artsen adviseerden hem te stoppen vanwege een leveraandoening, bij de second opinion in Nederland adviseerde men dat het geen kwaad kon wanneer de speler actief bleef.


De 32 jarige verdediger / middenvelder heeft nog een doorlopend contract bij Schalke '04 tot de zomer van 2006. Toch lijkt Van Hoogdalem zijn laatste wedstrijd voor Schalke '04 te hebben gespeeld, er is bij de Bundesligaclub geen plaats meer voor de speler. Van Hoogdalem kan rustig op zoek naar een nieuwe werkgever, Schalke lijkt hem transfervrij te laten vertrekken mocht de speler een club vinden.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!