Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koné weer op trainingsveld


8 september 2004 - Arouna Koné is weer terug op het trainingsveld. Vandaag trainde de aanvaller uit Ivoorkust weer mee met de selectie van Roda JC. Berichten dat de aanvaller nooit meer in actie zou komen in het profvoetbal lijken dan ook erg voorbarig. Het blijft wachten op de officiele statement van Roda JC voordat er kan worden geoordeeld over de toekomst van deze voebtaller.


Wel was vandaag Roda JC arts Hans Wiltenburg aanwezig op de training, zo meldt RodaJCfans.nl. Toch lijkt de aanvaller komend seizoen gewoon te spelen voor Roda JC in het duel tegen Willem II.

De afgelopen dagen kreeg de aanvaller van Roda JC rust. De aanvaller mocht bijkomen van de hectische dagen rond dinsdag 31 augustus. Nu is de aanvaller dus weer aangesloten bij de groep. Roda JC lijkt nog voor het einde van de week met een officieel statement te komen, zo is de verwachting.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!