Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Kevin Bobson loodst Willem II langs Roda JC


11 september 2004 - Roda JC lijkt de perikelen rond Arouna KonÚ nog niet te boven. Vandaag verloor de ploeg van Wiljan Vloet met 3-1 in Tilburg tegen Willem II. Vooral hoe de Tilburgse doelpunten tot stand kwamen kan knullig worden genoemd. Kevin Bobson kon tot twee keer toe profiteren van een fout in de Roda verdediging.


Kevin Bobson kan de matchwinner genoemd worden. Na vijf minuten profiteerde de van Espanyol overgekomen aanvaller voor de eerste keer van een miscommunicatie in de Roda JC verdediging. Twintig minuten later scoorde de aanvaller opnieuw, ook weer dankzij een fout in de Roda verdediging. Het deerde Willem II en Bobson weinig, de ploeg stond immer bij rust met 2-0 voor.

In de tweede helft leek Roda nog te geloven in een goede afloop. Invaller CissÚ Sekou scoorde namelijk de aansluitingstreffer. De 19 jarige aanvaller is op aanraden van zijn landgenoot KonÚ door Roda JC aangetrokken en maakt een goede indruk. Vandaag vormde de aanvaller samen met Cristiano de punt van de aanval.

Het was toch Willem II dat de drie punten in Tilburg behield. Zeker toen een klein half uur voor het einde Iwan Redan, vorig seizoen nog op huurbasis spelend voor Roda JC, de 3-1 maakte. Na dit doelpunt leek Roda niet meer te geloven in de goede afloop. Willem II wint dus met 3-1 en komt zodoende in het linkerrijtje terecht. Roda JC stond daar al. Beide teams hebben zes punten uit vier duels, Roda heeft een iets beter doelsaldo.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!