Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Boussaboun laat Groningen zwijgen


12 september 2004 - FC Groningen moet nog altijd wachten op de eerste overwining van het seizoen 2004/2005. Ook vandaag wist de ploeg van Ron Jans niet te winnen. In het eigen Oosterpark ging men in de slotminuten ten onder tegen NAC Breda. Ali Boussaboun scoorde vlak voor tijd de beslissende 3-2 voor de Bredase ploeg.


Beide teams hadden nog nauwelijsk kansen gekregen, het was FC Groningen dat de leiding nam. Paul Matthijs scoorde na 21 minuten de openingstreffer. Enkele minuten later was het al weer gelijk. Mike Zonneveld scoorde opnieuw met een vrije trap. Ditmaal werd zijn schot van richting veranderd waardoor Groningen doelman Roorda kansloos was.

In de slotminuten van de eerste helft pakte NAC zelfs de leiding. Het was Arne Slot die de 2-1 binnenkopte na een voorzet van Yuri Cornelisse. FC Groningen moest in de tweede helft dus wel komen. Grootste kans om te scoren was echter in het begingedeelte van de tweede helft voor NAC. Cornelisse vergat echter het duel voorlopig te beslissen.

FC Groningen kon zodoende nog altijd hopen op de eerste drie punten van het seizoen. De ploeg kwam zelfs op gelijke hoogte. Glenn Salmon kopte de gelijkmaker binnen na een corner van Hugo. Uiteindelijk was het toch ex-FC Groningen speler Ali Boussaboun die de Groningen fans deed zwijgen. Boussaboun besliste het duel namelijk door de 3-2 te scoren, wat ook de eindstand is.

Opstelling FC Groningen:
1 Roorda; 2 Elshot, 3 Van der Linden (70' 15 Tuyp), 4 Kruiswijk, 5 Florén; 6 Matthijs, 7 Buijs, 8C Van Gessel, 10 Hugo; 9 Salmon, 11 Pinas (75' 17 Fledderus).

Opstelling NAC Breda:
1 Schollen; 12 Collen, 2 Mendes, 4C Schenning, 5 Gudelj; 23 Stam (87' 18 Koning), 8 Zonneveld, 10 Slot; 15 Diba (65' 19 Lurling), 14 Boussaboun, 11 Cornelisse.

Toeschouwers: 10.703

Scores: 21' Matthijs 1-0, 26' Zonneveld 1-1, 45' Slot 1-2; 82' Salmon 2-2, 88' Boussaboun 2-3.
Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!