Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Goede hoop op terugkeer Trabelsi'


14 september 2004 - Ajax heeft nog altijd goede hoop dat Hatem Trabelsi terug zal keren in de selectie van de Amsterdammers. Sinds het afketsen van een transfer naar zowel Manchester United als Arsenal ging afgelopen zomer niet door. Verzoenende gesprekken tussen Ajax en Trabelsi, werd tot tweemaal toe door de Tunesische verdediger afgezegd.

We hebben met hem gepraat en ik denk dat we er uitkomen. Als hij wil vertrekken,dan zal hij toch moeten spelen", aldus Ajax directeur Van Eijden tegenover NOS Teletekst. Eerder waren er geruchten dat de speler door zijn zaakwaarnemer, Sedoc, zou zijn aangeboden aan Feyenoord coach Ruud Gullit. De Feyenoord coach ontkende later deze berichten.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!