Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hoofdscout Inter Milan bekijkt Danko Lazovic


14 september 2004 - De hoofdscout van Inter Milan was afgelopen zondag getuige van het duel Feyenoord - FC Twente (3-1), zo meldt het Algemeen Dagblad. Volgens Italiaanse media zou de scout graag Danko Lazovic in actie willen zien. De Servische aanvaller speelde afgelopen zondag twaalf minuten mee en kon zichzelf drie kansen creeren, scoren deed hij niet. Eerder waren er al geruchten dat Inter Romeo Castelen op haar scoutingslijstjes had toegevoegd.


Danko Lazovic kan terugkijken op een zeer succesvol EK voor spelers onder 21 jaar. Lazovic scoorde verscheidene doelpuntne op dit toernooi in Duitsland maar moest met zijn land in de finale buigen tegen de Italianen (3-0). De 21 jarige Lazovic kon zich als een van de weinige Servische spelers onderscheiden van de Italianen ondanks dat hij niet tot scoren kwam.

Eerder waren er ook al berichten uit de Italiaanse media dat Inter Milan denkt aan Romeo Castelen. De stormachtige ontwikkeling van Castelen wordt natuurlijk nauwlettend in de gaten gehouden door de clubs uit de grote voetballanden.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!