Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ghana aast op manager Feyenoord Fetteh


15 september 2004 - Al een aantal jaren heeft Feyenoord in Ghana een eigen voetbalschool, genaamd de Feyenoord Fetteh Football Academy. Manager van het geheel is Sam Arday, voormalig bondscoach van Ghana. Arday speelde een belangrijke rol in het opbouwen van het complex en weet precies wat de jonge talenten nodig hebben. Probleem is nu echter dat de Ghanese voetbalbond hem heeft benaderd om opnieuw bondscoach te worden.


Sam Arday wordt in Ghana gezien als een van de beste coaches ooit. Daarom lijkt het voor Feyenoord ook jammer wanneer Arday opnieuw bondscoaches zal worden. Zeker nu de eerste resultaten zichtbaar worden, binnen twee jaar zal een aantal van de talenten uit deze voetbalschool in Europa gaan spelen.

De Ghanese voetbalbond dacht eerder aan twee bondscoach waar Marcel Desailly, geboren in Ghana, een van die twee zou zijn. Desailly heeft vooralsnog bedankt voor deze eer, waardoor de bond uit het Afrikaanse land uitkwam bij Arday. Het is onbekend of Feyenoord zal meewerken aan een vertrek van Arday bij de Feyenoord Fetteh Football Academy.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!