Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Hatem Trabelsi terug bij Ajax


17 september 2004 - Hatem Trabelsi zal vanaf komende maandag weer mee gaan trainen met de selectie van Ajax. Dat is duidelijk geworden na een verhelderend gesprek tussen de Tunesische verdediger en de clubleiding van Ajax. Sinds het afketsen van transfers naar Manchester United en Arsenal trainde de verdediger niet meer met de selectie van Ajax.

Trabelsi maakte het nog bonter door twee verzoenende gesprekken vlak voor aanvang af te zeggen. De verdediger heeft bij Ajax nog altijd een contract tot het einde van het seizoen, Ajax hoopt zodoende de speler in de winterstop te kunnen verkopen om zodoende toch nog geld te verdienen aan de speler. Later vandaag is er in Amsterdam een persconferentie.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!