Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Eenvoudige zege Vitesse op Den Haag


17 september 2004 - ADO Den Haag was geen schim van de ploeg die vorige week een 3-0 achterstand tegen Ajax wegpoetste. Verwacht werd dat de ploeg van Frans Adelaar, zeker gesteund door het trouwe publiek, het haar tegenstander van vanavond Vitesse erg moeilijk zou maken. Vitesse beleefde echter een zeer makkelijke avond en kon eenvoudig met 4-0 winnen. Theo Janssen nam twee treffers voor zijn rekening.


De score had in Den Haag nog wel hoger kunnen uitvallen. ADO Den Haag kwam er nauwelijks aan te pas, het liep gewoon niet met de ploeg. Bij Vitesse combineerde men er makkelijk op los, mede door de door ADO Den Haag gegeven ruimte was dat goed mogelijk. Vitesse kwam echter pas relatief laat in het duel op voorsprong.

Vlak voor rust was het Theo Janssen die aan de rechterzijde van het zestienmeter gebied scoorde met een vrije trap. Natuurlijk schiet Janssen er wel eens vaker een vrije trap in maar dit was een blunder van ADO doelman Dorus de Vries. De doelman stond verkeerd opgesteld en kon zo niet goed anticiperen op de vrije trap in de korte hoek. De Vries moest dan ook grabbelen. 1-0 bij rust dus.

In de tweede helft werd Vitesse steeds sterker, maar dit maal wist Dorus de Vries zijn ploeg goed in de wedstrijd te houden. De Vries kon echter niet voorkomen dat Vitesse in de tweede helft nog drie keer scoorde. Theo Janssen maakte na een klein uur zijn tweede treffer van de avond. In de laatste tien minuten van het duel scoorden nog Gluscevic en Amoah.

Opstellingen:
ADO Den Haag: De Vries, Rijaard, Saeijs, Saavedra, Polak ('73 El Akchaoui), Swerts, Van der Leegte, Stroeve ('66 Platvoet), Smith, Van der Gun en Den Ouden ('89 Bodde).
Vitesse: Jevric, Vreven, Dingsdag, Van den Berg, Frankel, Hofs, Knopper, Yakubu, Janssen, Amoah en Gluscevic ('88 Rankovic).Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!