Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen niet naar IsraŽl


21 september 2004 - De clubleiding van sc Heerenveen heeft vanmorgen besloten niet af te reizen naar IsraŽl. Een grote staking onder ambtenaren dreigde roet in het eten te gooien, ook tussenkomst van de UEFA liep op niets uit. Heerenveen hoopte in de loop van dinsdagochtend duidelijkheid te krijgen over de staking en daar uit bleek dat het onmogelijk was om naar het land af te reizen.


De vlucht naar Israel zou geen probleem geweest zijn, het gaat vooral over het binnenlandse vervoer en de mogelijkheden om het stadion van Maccabi Petach Tikva te bereiken. Ook moeten problemen bij de terugreis worden uitgesloten vanwege het belangrijke competitieduel tegen PSV komend weekeinde. Het is onduidelijk wat voor sancties de UEFA zal opleggen aan de Israelische instanties. (http://sc.heerenveen.org/)Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!