Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Stefanovic eindelijk van Portsmouth


21 juni 2003 - Dejan Stefanovic speelt de komende drie seizoenen voor Portsmouth. De Engelse ploeg betaalt een bedrag van 2,7 miljoen euro aan Vitesse waarmee de Engelse promovendus haar eigen transferrecord verbreekt. Stefanovic speelde sinds de zomer van 1999 voor Vitesse toen hij overkwam van OFK Belgrado.

De international van ServiŽ & Montenegro en aanvoerder van Vitesse speelde al eens eerder in Engeland voor Sheffield Wednesday tevens kwam hij in de Serie A uit voor Perugia. Nu gaat de verdediger aan de slag bij de kampioen van de Engelse First Division.

De 28 jarige verdediger gaat nu dus opnieuw aan de slag in Engeland. 'Pompey' manager Harry Redknapp, de manager is erg blij met zijn nieuwe aankoop. 'Hij is een goede drinker en rookt flink, een echte nachtmerrie', zei manager Harry Redknapp op de eigen website. 'Nee, even serieus, hij wordt een belangrijke speler voor ons. Hij brengt een dosis ervaring mee en is solide.' Eerder contracteerde Portsmouth de Tsjech Patrick Berger van Liverpool waar hij een aflopend contract had

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!