Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

UEFA wil 1 duel voor Heerenveen


22 september 2004 - De UEFA probeerde de twee wedstrijden tussen SC Heerenveen en Maccabi Petach Tikva te laten doorgaan. Dat bleek niet mogelijk. Het duel in Israel werd afgelopen woensdag afgelast. Vanwege een grote ambtenarenstaking in Israel konden zowel de selectie van Heerenveen als wel het arbitrale trio niet afreizen naar het land.


SC Heerenveen - Maccabi Petach Tikva staat voor 30 september op het programma. Voorzitter Avi Luzon van Maccabi Petach Tikva sprak eerder al zijn angst uit dat de UEFA zou besluiten tot slechts 1 duel en wel in Heerenveen. Mocht het in Heerenveen volgende week gelijk blijven volgt verlenging, wanneer het dan ook nog gelijk staat zal er een strafschoppenserie plaatsvinden.Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!