Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Buffel dreigt met vertrek


23 september 2004 - Thomas Buffel wil weg bij Feyenoord. De speler gaat zijn contract niet verlengen en hoopt in december op een lucratieve transfer. Buffel moest dinsdag opdraven met de beloften van Feyenoord. "Andere spelers zouden misschien hun neus ophalen voor een match met het tweede elftal, maar ik niet", zegt Buffel in de Belgische krant Het Laatste Nieuws. "Ik wilde vertrouwen opdoen, maar toch was het vreemd om op dat niveau te spelen."


"Feyenoord wil mijn contract openbreken maar ik ben niet happig om bij te tekenen. In dat geval zal de club me in december misschien willen verkopen." Manager Paul Courant wil Thomas Buffel zo snel mogelijk aan een nieuwe club helpen. "Als de situatie zo blijft, dan is een transfer zeker mogelijk."

Dat Buffel met de beloften moest spelen zint Courant niet. "Dat was niet het niveau van Thomas en ook niet voor her haling vatbaar", zegt Courant in HLN. "Hij mag nu niet stagneren als voetballer. Zijn opwaartse lijn mag niet worden afgebroken door coach Ruud Gullit."

"Thomas is international en in zijn rol bij de beteren in Europa. Vorig jaar was hij spelbepalend. Hoe Ruud Gullit hem nu behandelt, kan gewoon niet." Bron:Teletekst TV1Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!