Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

PSV toont twee gezichten tegen Heerenveen


25 september 2004 - PSV boekte vandaag een 4-0 overwinning in eigen huis op SC Heerenveen. Gelet op de score zou je dan zeggen dat PSV een goede voorbereiding had op het Champions League duel van komende week tegen Panathinaikos. Echter Heerenveen speelde 1 helft met tien man en toen kwam PSV pas aan scoren toe. Verder moesten zowel Ooijer als Alex al vroeg in de eerste helft met een blessure naar de kant gaan.


Ooijer en Alex moesten dus al snel van het veld af, respectievelijk na 22 en 25 minuten. Meer duidelijkheid over de ernst van de blessures wordt later vanavond verwacht. SC Heerenveen kreeg in de eerste helft ook nog eens de betere kansen, PSV mocht niet mopperen dat men met met 0-0 ging rusten. Daarbij kwam ook nog eens het wegsturen van Thomas Rzasa na 44 minuten na twee gele kaarten. De tweede was een domme handsbal.

In de tweede helft kreeg PSV meer ruimte door de man-meer situatie. Theo Lucius die was ingevallen voor de Braziliaan Alex opende de score na vijftig minuten. Daarna vielen nog doelpunten van Farfan ('57) en twee naak Jan Vennegoor of Hesselink ('63 en '74).Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!